Over ons


logopc2za

Over ons
Pim Company BV is jonge internationale organisatie die zich richt op de verkoop van alcoholische dranken. Pim Company BV richt zich tezamen met ILD BV op de verkoop van traditionele Nederlandse alcoholische dranken zoals, Jenever, Vieux, likeur etc onder de naam Dutch Drinks. De product portfolio wordt aangevuld met producten vanuit het buitenland zoals Whiskey, Rum, Wijn, Wodka etc. Deze producten worden speciaal geselecteerd volgens Nederlandse eisen en waarborgen de kwaliteit.
Tevens is Pim Company BV uw bemiddelaar voor het produceren van private labels in Azie. Meer te weten komen over onze merken en private labeling klik dan hier: Onze Merken

 

De 3 P’s van Pim Company.

ppeopleza1. People
Van A tot Z mensen maken het bedrijf.

De klant staat bij ons centraal, onder het motto ‘de klant is koning’ doen wij zaken.’

Zodra u zaken met ons doet zult u dit merken van informatie voorziening tot gespecificeerde eisen, Pim Company BV vindt altijd een weg om een tevreden klant aan te trekken en te behouden. Flexibiliteit en een informele werksfeer is een instelling die wij in deze tijden van snelle ontwikkelingen als een must zien. Door deze waarden zien wij geen problemen maar uitdagingen en maakt het ons tot prettige partner in de diverse segmenten. Tevens biedt het de ruimte voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei van ons personeel. Onder ‘People’ verstaan wij ook dat alle mensen die met ons bedrijf in aanraking komen goed behandeld worden. Niet alleen de klant en ons personeel maar ook onze directe en indirecte werkrelaties. Wij zijn wel degelijk een commercieel bedrijf maar niet alles is geoorloofd voor het financieel gewin.
Zo worden mensen eerlijk beloond voor bepaalde diensten en/of producten en zal de omgang geschieden volgens de gepaste normen en waarden.
 
pproductsza2. Products
Onder ‘Products’ verstaan wij kwaliteit van producten & diensten.

‘In onze diensten ziet u dit terug in een heldere en persoonlijke communicatie.’

– Een persoonlijk aanspreekpunt die graag met u meedenkt en u eventueel helpt waar die kan.
– Door een uitgebreide informatie voorzieningen bent u altijd up to date.
– Daarbij kunnen wij door een grote voorraad snel uitleveren, we werken hiervoor samen met gecertificeerde pakketdiensten die deze snel verwerken en bezorgen.

Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten.
Bij een fysiek product geldt hiervoor dat wij produceren bij hoogwaardige fabrikanten die de gewenste producten vervaardigen uit de beste grondstoffen.
Door deze eisen zijn lokale kwaliteitscontroles nodig, Pim Company BV beschikt dan ook over diverse lokale partners die ons hierbij helpen. Voorafgaande deze controles worden er specifieke eisen opgesteld waaraan een product moet voldoen, deze punten worden dan verwerkt in een criteria lijst. Aan de hand van deze criteria lijst worden de producten kritisch beoordeeld en gekeurd. Bij het vervaardigen van nieuwe producten wordt tevens gekeken naar de kwaliteit in verhouding tot de functionaliteit en eisen van het des gewenste product.
In onze samenwerkingen verwachten wij hetzelfde van onze handelspartners.
In ons magazijn zijn we alert op de staat van de producten en gaan we hier zorgvuldig mee om, bij nieuwe leveringen worden de producten steekproefgewijs gecontroleerd op hun kwaliteit.
 
pplanet2za 3. Planet
Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

‘We hebben maar één planeet en moeten hier zuinig op zijn, zodat deze ook voor de komende generaties bewoonbaar is zoals wij hem “bewoond” hebben.’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent dat je als onderneming de verantwoordelijkheid neemt voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op deze planeet.
Wij vinden het van groot belang om een bijdrage te leveren aan een beter milieu en een beter toekomst voor de volgende generaties.

Wat doen we, enkele voorbeelden:

 

We recyclen zo veel mogelijk om het afval te verminderen.

– We hergebruiken dozen die in goede staat zijn.

– Leveren we ons afval uiterst gescheiden aan.

– Schenken wij ons oud papier aan lokale verenigingen zodat dat deze hiermee hun doel kunnen verwezenlijken.

Stimuleren het gebruik van openbaar vervoer.

Ons personeel ontvangt een aantrekkelijke vergoeding bovenop de normale vergoeding als ze met het openbaar vervoer reizen.

Werken zo efficiënt mogelijk.

Om onze afdruk op deze planeet terug te dringen, werken we zo efficiënt mogelijk.

– Zo wordt er gewerkt om in de webshops de klant een afleverdatum en tijd te laten ingeven, dit om de kans van inefficiënte bezorging te minimaliseren.

– Wij geven de voorkeur aan partners die een gedegen MVO beleid hanteren.

– Zorgvuldige planning van de inter- en nationale zendingen creëert minder transport en dus CO2.

– Wij geven de voorkeur aan het verzenden van goederen i.p.v. het afhalen zodat het transport wordt verminderd en dus CO2. Dit stimuleren we door producten gratis te verzenden of hier een aantrekkelijk prijs voor aan te bieden.