Pim Company BV introduceert eerste webwinkel Benelux.


Pim Company BV lanceert eerste webwinkel Benelux

Pim Company BV distributeur van het gerenommeerde Engelse merk Ultimate Addons in de Benelux lanceert vrijdag 23 mei 2014 officieel haar eerste webwinkel in de Benelux.


Het merk Ultimate Addons is al jaren innovatieve marktleider in Engeland op het gebied van o.a. GSM, tablet, GPS, camera, E-reader accessoires voor de motor, scooter, fiets, boot, auto & Golftrolley. Begin van dit jaar hebben beide partijen overeenstemming bereikt over de distributie van het merk in de Benelux. Na deze overeenstemming is er hard gewerkt om het merk beter te vertegenwoordigen in de betreffende winkels, zo zijn er meer verdelers gevonden in de motor- en fiets branche en zijn er enkele webwinkels toegevoegd aan het distributienetwerk van het merk.

Pim Company voegt daar nu zelf een gespecialiseerde webwinkel aan toe: TourPro.nl.

TourPro.nl is de eerste webwinkel die Pim Company introduceert, Pim Company heeft zich tot op heden gefocust op de distributie van Ultimate Addons en het produceren van private labels in het verre oosten. Pim Company betreedt met deze webwinkel nu ook de online retailmarkt, volgens eigenaar Pim van den Hamer een logisch gevolg ”We merken dat winkels maar een beperkt aantal producten opnemen in hun assortiment. Logisch natuurlijk als je weet dat het merk meer dan 150 producten produceert voor diverse doeleinden, niet elke winkel heeft affiniteit met al de specifieke producten. Zo zal een motorwinkel geen producten opnemen die geschikt zijn voor de auto. Negatief effect hiervan is dat de consument niet de toegang heeft tot het gehele assortiment van Ultimate Addons en dus niet al de mogelijkheden van het merk volledig kan benutten. Als servicegericht bedrijf streven wij ernaar zoveel mogelijk de wensen en behoeften van de klant te vervullen. Door een webwinkel te introduceren die het totale assortiment overzichtelijk aanbiedt, denken we beter aan de klantbehoeften te kunnen voldoen” Aldus Pim van den Hamer.

TourPro.nl zal net als Pim Company servicegericht gaan werken, zo beschikken we over een afhaalpunt in Nederland en België en zijn er ruime aanvullende service mogelijkheden.

”Wij willen ons ook onderscheiden op het gebied van service, we werken volgens het motto: de klant is koning. Zo hebben we een grote voorraad en hebben we een goede klantenservice die ruim te bereiken is. We hebben er ook voor gekozen om een afhaalpunt in Nederland en België te openen zodat klanten uit beide landen gemakkelijk orders kunnen ophalen, verzenden doen we natuurlijk ook tegen een lage prijs of zelfs gratis. Voor de vele betalingsmogelijkheden hebben we een externe partner aangenomen die dit professioneel en veilig geïntegreerd heeft in de webwinkel.”

Dit jaar valt er nog meer te verwachten van Pim Company in de online retailmarkt. Zo zullen er dit jaar nog drie webwinkels online komen. Die webwinkels zullen zowel op de Nederlandse als Belgische markt geëxploiteerd gaan worden en zullen ook het assortiment van Ultimate Addons gaan opnemen. De verwachting is dat de volgende webwinkel begin juli online komt.

Ter introductie van TourPro.nl zijn er diverse promotionele acties, zo zal elke 20ste klant (20ste, 40ste, 60ste etc) in de periode van 23-05-2014 t/m 24-05-2014 zijn geld teruggestort krijgen. Ook op facebook zullen diverse acties zijn waarmee de klant gratis producten kan winnen.